Vores historie

Sidste Nyt


 AUGUST - 2023 


Velkommen til Seniorblæserne Odense, hvor vi byder publikum velkommen til en musikalsk oplevelse fyldt med energi og glæde. Vores talentfulde musikere skaber en unik stemning, der vil få dig til at svinge med og synge med på de kendte melodier. Velkommen til vores musikalske fællesskab!
AUGUST - OKTOBER 2022:
Vores koncert ved HCA FESTIVALS gik godt og der var et flot fremmøde af

publikum ( ca 80-90 personer). Det kan vi kun glæde os over. Der bliver fortsat spillet og øvet på Nyborgvej og nu efter efterårsferien er vi på pladserne igen. Og NU i de næste mÃ¥neder ser vi frem til gode pråver med henblik på JULE-koncerter. Vi regner med at skulle spille en lille JULE-koncert på et plejehjem. Det er altid så hyggeligt at opleve ældre mennesker i godt julehumør, når de lytter til kendte julemelodier. Ud over det er vi bestilt til at spille for Ældresagen Langeskov. Det sker Søndag d. 20. november. Og så skal vi selvfølgelig huske vores egen gode tradition med juleafslutning i orkestret, hvor vi hygger med lidt musik og lidt godt at spise med alle medlemmer samt partnere. Jule mappen er på den måde kommet ud af skabet og der øves flittigt til ovenstående koncerter.

NYT MEDLEM:Orkestrets medlemsantal er blevet forøget med et NYT medlem. Vi er nu i alt 19 amatørmusikere, ledet og dirigeret af John Rasmussen . Vores NYE MEDLEM hedder Linda Lark Rasmussen . Linda er uddannet på Bratch, men har for flere år siden også spillet på Euphonium. Og nu har hun taget dette dejlige instrument frem igen og har trænet flittigt i den seneste tid og har nu meldt sig ind i Senior Blæserne. Tak og VELKOMMEN til, Linda. MEN vi tager stadig imod nye medlemmer specielt kunne vi godt bruge en TUBA-spiller OG vi har en Bb tuba stÃ¥ende til udlån.

FEBRUAR-AUGUST 2022:
Den opmærksomme læser af NYT fra Senior Blæserne vil hurtigt opdage, at der ikke har været skrevet meget dette forår/sommer på orkestrets hjemmeside.
Det er ikke fordi der ikke er sket noget i orkestret, men nok mere en periode hvor ” redaktøren” ( som også er formand for orkestret ) bl.a. andet har været travlt optaget af privat hus salg og flytteri m.m.

DET skal dog ikke være nogen undskyldning for IKKE at komme med lidt opfølgning HER og NU.

AUGUST 2022:
HCA FESTIVAL - MESSING KONCERT:
I DAG ( fredag d.26.august) har Senior Blæserne IGEN spillet en koncert i Odeon (Byens Scene).
Det er efterhånden 7.eller 8. gang vi gennemfører den slags koncerter ved HCA festival.
IGEN blev vi mødt med et flot publikums, ca. 70 fremmødte.
Og I ÅR blev orkestret flot dirigeret af vores NYE dirigent, John Rasmussen, som på professionel måde ledte orkestret igennem koncerten med et underholdende og varieret program.

John startede hos os i foråret 2022 og har forstået at højne kvaliteten i orkestret og er en mand der møder velforberedt op til alle vores prøver tirsdag eftermiddag.

NYE MEDLEMMER : Selvom Senort Blæserne har en fornuftig besætning i dag, så er der stadig plads til flere. Har du lyst så kom ud til os og få en uforpligtende snak og tag dit blæseinstrument med. ALLE er velkommen såfremt man behersker et messing blæse instrument og kan læse noder.